طبق نتایج تحقیقات، نوجوانانی که مایل به سرکوب هیجانات یا استرس شان هستند، این مسئله در آینده بر میزان ایمنی بدن شان تاثیر می گذارد.

محققان دانشگاه پنسیلوانیا در این مطالعه دریافتند سرکوب و ممانعت از ابراز احساسات و هیجانات در واکنش به عوامل استرس زا بر فرآیندهای گوناگون متابولیکی و سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارند.

آنها دریافتند نوجوانانی که احساسات شان را سرکوب می کردند سلول های ایمنی شان در زمان قرارگیری در معرض محرک های باکتریایی در لابراتوار، حتی در حضور سیگنال های ضدالتهابی، دچار التهاب بیشتری شدند.

بالعکس، افرادی که از بازیابی شناختی استفاده کردند دارای معیارهای متابولیکی بهتر نظیر فشارخون و نسبت اندازه دور کمر  بودند. امیلی جونز»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: نتایج می تواند از این نظریه دفاع کند که بازنگری مجدد یک موقعیت در طول استرس می تواند سودمند باشد.»

وی در ادامه می افزاید: به عنوان مثال در مواقع استرس، می توان با فکرکردن به آن به عنوان یک چالش یا موقعیت، آن شرایط بد را مجددا بازسازی نمود.» در این مطالعه، تیم تحقق ۲۶۱ نوجوان در رده سنی ۱۳ تا ۱۶ سال را بررسی کردند.



منبع: www.psychologytoday.com

آموزش خودکشی به کودکان!

خانواده و کودکان مبتلا به اختلالات طیف اتیسم (اوتیسم)

ریگان | شرکت رئیس مرکز مشاوره اداره کل در آئین نمادین مدارس شهرستان ریگان

شان ,ایمنی ,استرس ,احساسات ,سرکوب ,های ,در این ,ایمنی بدن ,می تواند ,ابراز احساسات ,احساسات و

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علی ایزدی پرشین تجهیز آموزش نویسندگی عمومی در آشپزخانه‌تان با خیالی آسوده آشپزی کنید بالابر صنعتی آسیا برج مجله اینترنتی خبری و سبک زندگی گلچینو طراحی داروخانه و مطب دندانپزشکی با تجهیزات اطلاعات عمومی